Studenterjobs

10258861_10152309466363950_9135744967030010539_o

På denne side vil det være muligt at følge med i opslag omkring jobs inden for neurologien og/eller neurokirurgien. Hvis du selv ønsker at slå et relevant opslag op, så kontakt os med et vedhæftet stillingsopslag (PDF) på formand@forniks.dk, og vi vil reklamere her og på vores facebookside.

Søges: assistent til neuroforskning

Vi søger en medicinstuderende til at assistere til forskings- og udviklings- opgaver på Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklear Medicin og PET på Rigshospitalet.

Afdelingen beskæftiger sig med funktionsdiagnostik og billeddannelse med radioaktive isotoper. Vi råder over 7 PET/CT skannere, 1 hjerne PET scanner og 1 PET/MR skanner, 2 cyclotroner og en stor radiokemienhed. Arbejdspladsen er meget tværfaglig med nuklear medicinere, radiologer, fysikere, ingeniører, radiokemikere mm. Vi udfører ca 16 000 kliniske PET skanninger om året, og har et stort fokus på forskning og udvikling.

Afdelingens profil er beskrevet andet steds: https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/diagnostisk/klinik-for- klinisk-fysiologi-nuklearmedicin-og-pet/Sider/default.aspx

Du skal knyttes specielt til neuroområdet med fokus på neuroonkologi og neurodegenerative sygdomme.

Arbejdet består af billedbehandling, dataopgørelser, database-indtastning og – søgning, og forskellige administrative opgaver, i alt 10 timer ugentligt. Arbejdstilrettelæggelsen er fleksibel og efter aftale. Løn efter gældende overenskomst.

Vi foretrækker en kandidat, der:

  • Er sidst på 1 del/begyndelsen af 2 del
  • Selvstændigt arbejdende, tænkende og reflekterende
  • Interesseret i neurofagene, onkologi og billeddannelse
  • Interesseret i fysik, computervidenskab, statistik, matematik ogfarmakokinetik.
  • Da meget af arbejdet foregår på en arbejdsstation skal du føle hjemmemed en computer på et avanceret niveau.
  • Tidligere videnskabeligt arbejde vægtes positivt, men er ikke enforudsætningSend venligst en motiveret ansøgning med 1 sides CV og angivelse af foreløbige karakterer og andre kvalifikationer på e-mail til lægesekretær Tina NielsenTina.Vikmann.Nielsen@regionh.dk Ansøgningsfrist 13 Dec 2019Kommunikation sker via E-mail, hvorefter vi indkalder potentielle kandidater til samtale.
page2image19087984

Venstre: PET skanning af filtrende hjerne tumor + MR

Højre: Alzheimer patient PET scannet for at måle glukose metabolisme; Amyloid og Tau protein ophobninger);

Professor Ian Law, Overlæge, ph.d, dr.med.
Klinik for Klinisk Fysiologi, Nuklear Medicin og PET Rigshospitalet