Studenterjobs

10258861_10152309466363950_9135744967030010539_o

På denne side vil det være muligt at følge med i opslag omkring jobs inden for neurologien og/eller neurokirurgien. Hvis du selv ønsker at slå et relevant opslag op, så kontakt os med et vedhæftet stillingsopslag (PDF) på formand@forniks.dk, og vi vil reklamere her og på vores facebookside.

Jobopslag 


Medicinstuderende søges til nystartet hold på neurologisk afd. Glostrup: 

Neurologisk afdeling Glostrup søger 15-20 medicinstuderende, som kan indgå i faste aften og nattevagts rul og varetage observation af elektive patienter indlagt dels til søvn-monitorering med PSG (polysomnografi) og dels til behandling af medicinoverforbrugs-hovedpine og andre hovedpineformer. 

Som udgangspunkt er patienterne selvhjulpne, i de få tilfælde hvor de ikke er det, vil I være sammen med en social og sundhedsassistent/sygeplejerske.

Arbejdet vil bestå i at overvåge skærmene i kontrolrummet, svare patientkald fra stuerne (som oftest ukomplicerede opgaver) samt diverse ad hoc-opgaver. De fleste vagter foregår under rolige omstændigheder uden særligt ”tunge” sygeplejeopgaver. Der er løn efter FADL´s overenskomst. 

Det er til enhver tid muligt, ved akut behov, at få bistand fra sygeplejerske på nabo-afdeling.

Der kan forventes betalte oplæringskurser i dagtid.

Hvem er du? 

  • Medicinstuderende, der har bestået 3. semester bachelor.
  • Har masser af gå-på-mod, fleksibilitet og lyst til at arbejde i neurologien. 
  • Er glad for nat og aftenvagter.
  • Har bestået Fadl´s sygeplejevikarkursus og har solid erfaring med vagter.
  • Kan blive på holdet i minimum et år, og kan tage 3-4 vagter pr måned, også i  eksamensperioder

Så hvad gør du nu? 

Send en kort motiveret ansøgning, CV og bevis for bestået 3. semester til Overlæge Katja Lohmann Larsen på Katja.lohmann.larsen.01@regionh.dk og afdelingssygeplejerske Charlotte Retbøll på charlotte.retboell@regionh.dk

Ansøgningsfrist søndag d. 18 oktober 2020.

Forventet holdopstart medio november.