Kursus i avanceret neurologisk undersøgelse

Skal du have et vikariat på en neurologisk afdeling? Skal du snart til 10. semesters eksamenen? Eller har du bare lyst til at dykke ned i neuroradiologien og blive skarp i akut neuroradiologisk diagnostik?

FORNIKS inviterer til dette semesters “Kursus i avanceret neurologisk undersøgelse” onsdag d. 6. december kl. 17.15 – 20.00. Denne gang er der fokus på, hvilke radiologiske undersøgelser du skal bestille – hvornår, hvorfor og hos hvem – i mødet med den akutte neurologiske patient. Vi er glade for endnu en gang at få besøg af neuroradiolog Annika Reynberg Langkilde, Rigshospitalet, som vil gøre sit til, at vi kan mestre de mange radiologiske tiltag.

Der vil som altid være kaffe, te og kage til arrangementet, men medbring selv madpakke (hvis ikke kage kan gå som aftensmad).

Alle medicinstuderende er velkomne, men kurset er dog primært rettet mod 10. semester eller medicinstuderende, som skal have vikariat indenfor neurologi, neurokirurgi eller psykiatri.

SÅDAN TILMELDER DU DIG:
Deltagelse forudsætter medlemskab af FORNIKS (50 kr). Sådan gør du:

– Jeg er endnu ikke medlem:
Meld dig ind via link nr. 1 og tilmeld dig derefter kurset via link nr. 2.

– Jeg er allerede medlem:
Spring direkte til link nr. 2 og tilmeld dig kurset.

Link nr. 1:
http://billetfix.dk/da/forniks-medlemskab-2/

Link nr. 2:
http://billetfix.dk/da/avanceret-neurologisk-undersgelse-1/

Tilmeldingen lukker ved 20 tilmeldte, hvorved link nr. 2 deaktiveres. Får du plads på kurset, sender vi dig en mail med bekræftelse samt oplysninger om lokale nogle dage inden arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!
FORNIKS

 

Facebook