Forskning – stud.med søges

Stud.med-søges10258861_10152309466363950_9135744967030010539_o
På denne side vil det være muligt at følge med i opslag omkring frivillig forskning og forskningsår inden for neurologien og/eller neurokirurgien. Hvis du selv ønsker at slå et relevant opslag op, så kontakt os med et vedhæftet stillingsopslag (PDF) på formand@forniks.dk, og vi vil reklamere her og på vores facebookside.

Forskningsårsstuderende søges til forskningsprojekt ved Hukommelsesklinikken, RH-Blegdamsvej

Vi søger en engageret stud.med til et forskningsår i Hukommelsesklinikken på Rigshospitalet med start omkring 1/2-20. Indenfor det sidste årti, er diagnosticering af demenssygdomme rykket fra primært en klinisk diagnose til også at være baseret på biomarkører. Bl.a MR-skanning af hjernen bruges nu i stigende grad. I det aktuelle forskningsprojekt ønsker vi at undersøge effekten af et automatisk analyseredskab til MR-skanninger i forhold til bedre diagnostik og optimeret bruge af MR skanning. Den forskningsårsstuderende vil deltage i design af studiet, dataindsamling og udfærdigelse af manuskript. Projektet egner sig til brug som bachelor- eller kandidatopgave, og der stiles mod, at der laves en artikel til et internationalt peer-reviewet tidskrift med den forskningsårsstuderende som sidsteforfatter.

I Hukommelsesklinikken foregår der forskning indenfor flere forskningsområder, og man vil indgå i en aktiv gruppe af forskere (andre forskningsårsstuderende, PhD studerende, post docs) således at der vil være gode muligheder for vidensdeling og diskussion.

Løn: I henhold til vanlig aftale for forskningsårsstuderende

Vejledere: Kristian Steen Frederiksen, afdelingslæge, Steen Hasselbalch, professor.

Tiltrædelse: 1/2-20

Ansøgningsfrist: 4/11-19

Interesserede kan sende ansøgning til kristian.steen.frederiksen@regionh.dk med kort ansøgning, kort CV og karakterblad fra studiet.