Forskning og studenterstillinger

Stud.med-søges10258861_10152309466363950_9135744967030010539_o
På denne side vil det være muligt at følge med i opslag omkring frivillig forskning, forskningsår og studenterstillinger inden for neurologien og/eller neurokirurgien. Hvis du selv ønsker at slå et relevant opslag op, så kontakt os med et vedhæftet stillingsopslag (PDF) på formand@forniks.dk, og vi vil reklamere her og på vores facebookside.


Forskning i posttraumatisk hovedpine ved Dansk Hovedpinecenter i Glostrup

Der søges tre 11.semester studerende, som kunne tænke sig i at deltage i forskningsprojekter i posttraumatisk hovedpine gennem et spændende fuldtidsforskningssemester.

Arbejdet vil foregå ved Dansk Hovedpinecenter i et internationalt anerkendt forskningsmiljø med undersøgelse af patienter med posttraumatisk hovedpine. Her vil man få ansvaret for at afprøve effekten af signalstoffet CGRP hos disse patienter. Ud over at man under opholdet skriver sit kandidatspeciale, vil også være mulighed medforfatterskab til de artikler, der skrives på baggrund af projekterne.

Der søges studerende som ønsker at dedikere sig til et forskningsprojekt. Relevante kandidater skal kunne arbejde selvstændigt, og det er essentielt at man evner at arbejde struktureret og systematisk.

For yderligere information kontakt:

Overlæge dr.med. Henrik Schytz
Dansk Hovedpinecenter ved Rigshospitalet Glostrup
Henrik.winther.schytz.01@regionh.dk